Hejsan allihopa!

Nu bär det snart av hem till Mora igen!

Känns inte så kul direkt eftersom jag vet vad som väntar där..
Bråk o.s.v. Men undertiden jag har varit hos Jonas har jag haft det riktigt riktigt riktigt bra! 🙂 Så det tackar vi för!

Vi va och åt smörgås tårta hos mormor i lördags och träffade släkten 🙂 Och JOnas med! Och vi åkte med raggarbilen dit vilket va riktigt riktigt kul 😀

Sen idag fick jag veta att läraren har ljugit mej rakt upp i ansiktet åxå… Volket känns FÖRJÄVLIGT! Jag har fått ett F i svenska trots att jag skulle få ett E elr D! Jag frågade henne innan jag gick om jag hade klarat kursen och då svarade hon ”ja” att det hade jag gjort sen så sätter hon ett F iaf? Jag har ju gjort alla uppgifter… -.-’

Men nu ska jag sluta skriva och göra mej i ordning för att åka hem -.-’ Jag vill inte det men det är ett måste.

Så nu lämnar jag Orsa och Jonas i några dagar kanske x)

Sorry för så dåliga uppdateringar 🙁 Men jag har haft så mkt att göra under dagarna så jag har inte hunnit 🙁 ska se om jag kan bättra på det!

0 kommentarer

Lämna ett svar