Hemma!

Nu sitter jag hemma igen vid min skoldator eftersom jag inte har någon annan dator att använda 🙁
Inget bra internet har jag heller så det är ännumera ut kasst.

min bror har 2 mobiler som fungerar och jag har 2 som fungerar ur kasst! och måste vänta hela sommaren på att få köpa en ny :/ vilket är hemskt! För jag vet inte om mina 2 mobiler kommer att hålla så länge tills jag får min lön :/

Min kyckling är dö rädd för mej vilket inte alls e kul så jag kan inte ta upp och klappa den elr någonting 🙁

Mamma har INGA pengar när det gäller att jag behöver nya fungerande saker men när min bror behöver det ja då är det bara att hosta upp massa pengar och köpa nytt 🙁 Fml.

Men så finns det saker som åxå gör mej glad 🙂 De ni!

Det är denna helg som har varit nu! När jag har fått varit hos Jonas sen i Torsdags tror jag att det va 🙂 Underbart! 🙂
Sen va vi ute och fiskade igår! Det va åxå kul 🙂 men lite tråkigt eftersom vi fick så litre fisk 🙁 och det va MASSOR med knott..

Och jag ska se om jag kan få 500:- av mamma så jag kan se om jag kan köpa mej en ny dator någongång……!
Men det tror jag väll inte att jag kan få heller :/

Sen ska jag prata med pappa och se om han kan köpa mej en mobil så jag kan ha i sommar så att jag slipper att vara utan.. Dessutom så går mina 5000sms/månad ut snart och min surf sak till mobilen jobbigt värre och massor av pengar blir det …..

Men nu ska jag kolla på nått konstigt program på tv 3!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar