Lagom deppig tjej.

Uff.. Just nu är livet rätt hårt…

Det gör ont överallt som om nån har kört en kniv i ryggen och i hjärtat på en. Idag är det ca 1 år sen Kim kom hem med världens lögn för mej! Nått som egentligen förstörde hela våran relation. Men jag var för dum för att förstå att det aldrig skulle funka mellan oss.

Det är snart 5 månader sen jag träffade världens underbaraste människa! Det är lite mer än 3 månader sen vi blev tillsammans! Och det är nått av det bästa som har hänt mej! Jonas! <3 Min älskade Jonas <3

Men, men.. Jag har insett att det kommer att bli en jobbig period framför mej just nu. Jag har fyra krockade lektioner i veckan men jag kan bara gå på 2 av dom samtidigt som jag ska läsa både engelska 5 i år så gått det går och engelska 6 parallellt med det, hur nu det ska gå till?

För jag har redan svårt med engelska, jag klarade inte förra kursen och hur ska jag då klara en svårare kurs? Jadu skolan tänker nog inte så bra där! Samtidigt som jag har missat en hel uppgift i teknik p.g.a. att jag mådde så vidrigt illa mot slutat av förra året så jag va hemma mkt från skolan de 2 sista månaderna :/ Drygt… tur att jag har en ide iaf!

Jag känner att det här kommer att bli ett riktigt tungt år :/ Jag vill ju så gärna! Men det känns som om att detta kommer bli et förjävligt år :/ 2 när vi endast har massa obligatoriska kurser.. Inget annat som e kul inga ibarbs heller… Underbart!

Jag älskar skolan! Min tjejkompis har as höga betyg som typ alla andra i klassen åxå :/ medan jag kommer där och har typ betyg som är ingenting medans typ halva klassen får C-A på sina uppgifter så får jag MAX ett D! Och det spelar ingen roll hur jag försöker så duger det inte!

Jag får inga bra betyg! Mina betyg kommer aldrig att bli rättvisa för hur mycket jag kämpar för at få dom.

Nu tänker jag gå och lägga mej i sängen… Men först ska jag plocka undan maten…

0 kommentarer

Lämna ett svar