Förlåt älskling<3

Ja förlåt älskling! Det känns ibland känns det bara som att jag inte räcker till 🙁

Det enda jag vill just nu det är att du ska må bra och att jag ska må bra och att VI ska må bra tillsammans framför allt! Det är verkligen det viktigaste för mej sen kommer skolan.. Okej dom e nästan lika viktiga men ändå!

Funkar du och jag bra ihop och vi synkar bra då fungerar resten åxå bra 🙂
Men synkar inte vi så funkar inte jag med skolan heller utan då fastnar mina tankar i hur vi ska lösa olika sker :/ Vi har nog fortfarande lite att jobba på men det löser sej mer och mer känner jag 🙂 Vilket känns skönt, men ett förhållande ska inte vara till 100% perfekt heller för då kan det bli tråkigt :p så man får finslipa på det som e ”dåligt” och försöka göra det till något mindre dåligt 🙂

Sen e det inte så konstigt att kanske inte allt fungerar till 100% första månaderna men så kan det vara, men det löser vi det vet jag! 🙂

Vi klara oss igenom det mesta så länge vi har varandra och vi kan hjälpa varandra!
Vi har ju redan gått igenom en ganska stor sak tillsammans innan vi ens blev tillsammans och bara det är ju en riktigt bra börjaan! 🙂

Så nu kan allt bara bli bättre känner jag! 🙂

Och magneterna jag fick dom gör mej överlycklig varje gång jag kollar på dom 🙂 <3
Och pennan är i min datorväska helatiden så att den ska ge mej tur <3

Men nu ska jag sova så god natt på er!<3

0 kommentarer

Lämna ett svar