En dag utan vettiga svar.

Nu är det typ kväll och jag mår inte ett dugg bättre än vad jag gjorde imorse när jag klev upp.

Men, men jag får väll skylla mej själv när jag drack som jag gjorde igår.. haha.. x)
Men jag tyckte ändå inte att det var så mkt men det var tydligen tillräckligt! *suck* Hoppas iaf att jag mår bättre imorn! Annars vettefan hur jag ska klara att åka till Borlänge.. Det vet nog inge, men det kan nog bli roligt det med 🙂 Man kan ju alltid hoppas!

Jag märker att min hjärna hänger inte alls med i det som jag gör utan det är bara lite sis sådär, jag lever ju men balansen e ju kass, minnet ja som vanligt (dåligt), trött, hänger inte med i vad jag gör, försöker förstå vad jag läser men det går inte så bra alla gånger, fryser som satan som grädde på moset enormus mensvärk…..

Idag var iaf jag och Jonas och kollade på en lägenhet till! Vilket var väll najjs, Jonas sa iaf att han gillade den så jag hoppas nu att han får den!
Alltså verkligen, det skulle nog vara jävligt skönt för honom att få komma bort känner jag! 🙂 MEn får han inte den så kan man inget göra tyvärr, det är bara att leva vidare 🙂 Men som sagt den verkade sjukt mysig iaf ^^

Nu blir det lite mat så ha det bäst så ses vi soooooooon!

puss

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida