Söndag

God förmiddag på er kära läsare! 🙂

Hur har ni det denna ljuvliga Söndag?

Själv sitter jag och studerar min kära man som ligger på soffan och sover med sin katt x)
Najjs va? Dom är så söta tycker jag ^^ På ”morgonen” igår så åkte jag och Jonas hem till lilla skit orten Mora! För att baka tårta, fira mej med min familj och för att sedan åka vidare till Larry.

Själva firandet gick väll rätt så fort och ja det fina presenterna och det 🙂 efter vi hade firat mej klart så åkte vi vidare till Orsa hem till Jonas för att han skulle hjälpa sin pappa att sätta upp nån sak där. Men det var redan klart när vi kom dit så :s aja, vi var här i nån timme innan vi fortsatte våran kväll borta hos Larry vilket var riktigt trevligt! 🙂

Hemma hos Lassr så bjöds det på en hel del med skratt det kan jag lova! 🙂
MEn jag tänker inte berätta allt som hände där under kvällen för jag minns inte heller så 🙂

Nu ska jag se om det finns nått kul att göra elr om jag ska göra som min kära Jonas och lägga mej och sova x)

Men ha det bäst så bloggar jag med ikväll 🙂

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida