Svar på en kommentar

”Har du frågat om han verkligen älskar dig?
För ni verkar bråka väldigt mkt :/
Han kanske inte har kommit över sitt ex..
Han blir ju fortfarande arg om han ser nått som har med henne och göra.
För har inte gjort det så kan han tyvärr inte älska dig så mkt som du vill eller tror.
Förlåt om detta är elakt men det är trist att se dig så ledsen som du blir när ni bråkar.
Åk hem och va ifrån honom.. Låt honom komma till dig så kanske han kan förklara gör dig varför han vill vara ensam så mkt..

Du tar riktigt fina kort förresten :) Vet du om att sony eriksson har kommit ut med en mobil med en telefon med sjukt bra kamera :)

 

 

Ja jag vet att han  gör det. Jag har frågat honom, jag har även frågat på andra sätt åxå. Jag tror på andrar o.s.v. den som vet vad pendeln är så har jag testat det, pinnar och en annan sak och jag får samma svar av alla. De har även svarat lika på många andra frågor som t.ex. ”om Jonas är en bra person för mej, om han gör mej arg/ledsen med flit” jag fick bara bra svar.

Jag vet inte om han har kommit över sitt ex eller inte, visst att man kan höra någon liten svordom när han ser henne, men det är inget jag bryr mej i jag vet och förstår varför.

Men det är inte bara hans fel, jag har varit rätt tjurskallig de senaste månaderna och jag tror att det beror på mina p-piller IGEN, för typ 6 gången… Så jag har varit mer irriterad och arg på småsaker, så det är inte så mycket hans fel som man kanske tror. Sen har jag EXTREMT lätt att hamna i bråk, för jag vet precis hur man gör för att det ska bli bråk.

Sen att han inte är väldens bästa lyssnare alla gånger men det gör ingenting för det är inte jag heller. Igår var det mest mitt fel att han blev arg faktiskt..!

Jag förstår åxå att han vill vara ensam ibland, jag är verkligen inte dum. Det blir bara att han kan säga det på så fel sätt, så då blir jag arg istället för att bara låta det vara. Jag tycker inte om att vara ensam, jag sover bättre, mår bättre när jag är med Jonas det är det som är mitt problem, jag mår inte bra i lägenheten som jag har i Borlänge, jag sover dåligt äter dåligt och har ingen ork där. Men här e det annorlunda på många sätt!

Och när det gällde mina pengar så är jag bara trött på banken för jag ropade in saker på en auktion på tradera men det gick verkligen inte att betala på något sätt, vilket gjorde mej arg, sen när det krånglar med överföringarna på mina konton blev jag bara mer irriterad så det var inte Jonas fel. Han ville bara hjälpa mej och jag blev arg.

Många gånger så är det JAG som bråkar på Jonas tyvärr, för jag är ofta arg på min mamma/pappa eller någon annan av många olika anledningar, vilket jag inte känner för att ta upp alls! Så det är Jonas som får ta allt skit för att jag är arg på någon annan, vi bråkar inte så mycket som det kanske ser ut 🙂

Visst att jag blir ledsen när vi bråkar och det har sina anledningar, en av dem är att jag har växt upp under bråk under hela min uppväxt.. Det sista jag vill är att bråka med Jonas det är just därför som jag blir så ledsen när vi bråkar, för det påminner mej minnen om bråk sen jag var liten. Där är anledningen till varför jag blir så ledsen!

 

Btw tack! 🙂 Jag fotar med skolans systemkamera till bloggen när jag får chansen, för att min mobilkamera börjar att ge upp tyvärr.. Men det blir snart en ny mobil så blir det nog att fota mera :))

2 kommentarer

2 kommentarer till Svar på en kommentar

 1. Jonas Östberg skriver:

  Nu tycker jag det är lite fel av dig, vem du nu än må vara, att spekulera i vad jag känner för mitt ex. Hon är ett riktigt svin, gjorde slut med mig för en annan, som till råga på allt var en polare till mig vilket gjorde hela situationen ännu mer episkt förjävlig, och hanterade hela den situationen på sämsta tänkbara sätt. Men då vet man mycket väl vad båda de går för och jag hoppas fler tar och tänker till kring det.

  Jag bryr mig inte det minsta i människan och vill absolut aldrig mer ha någonting att göra med henne, men hoppas självfallet att de båda brinner i helvetet för det är vad dem är värda.

 2. Tack för ditt svar :) skriver:

  Tur att han har känslor för dig och coolt att du fått svar via ”andarna” på det.
  Jag tror inte på sånt men du gör det och har fått svar så ska jag inte säga något.

  Sen vad det gäller hans ex.. Där har jag mina egna åsikter men vill inte lägga mig i eftersom det är något mellan dem.

  P-piller är verkligen en konstig grej. De har olika påverkan på oss kvinnor.. Hormonerna får sig en egen vilja helt enkelt. Så det är säkert de som hjälper till med att få dig på dåligt humör.

  Sova ensam är skit tråkigt så jag förstår dig till 100 där 🙂 Men tänk såhär.. du går sista året och snart kan du flytta hem igen men det kanske du inte heller vill.
  skriv in dig på någon bostadskö, där du vill bo så kanske ditt hem blir en bättre plats.
  Det kan ju räcka med att bara sluta skolan.. Skolan verkar inte var på sidan om man läser hät i bloggen.

  Hoppas du får en bra kväll och att det löser sig med p-piller, humöret, Mobil och fixa ännu mer fina bilder 🙂

Lämna ett svar