En liten promenad

Jag var ute på en kort promenad vilket var rätt trevlig ändå!
Det var lite små kyligt ute tyckte jag men det gör ingenting :p jag känner att jag har inte mycket ork till att göra något idag tyvärr!
Just nu känner jag bara ORK till allt, jag känner inte för att plugga men jag gör det ändå  :p

Men i det stora hela är jag nöjd och glad 🙂
Jag har Jonas, det går relativt bra i skolan, min lägenhet ser ut som skräp för tillfället, jag har fått ny blandare i min dusch, jag har en fungerade mobil, det är snart lan där man kan få koppla bort allt en liten stund för att bara vara på ett ställe där jag kan känna att jag hör hemma, jag får vara med Jonas fast ändå inte, men det gör mej ingenting alls.

För tillfället så sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så att jag kan få åka och handla, hämta ett cykelställ och åka hem till pappa för att hämta papprena till min mobil så att dom inte försvinner!
För då får jag problem…

Här får ni en bild för det är den enda som jag har på denna datorn tyvärr! 🙁
Hoppas att den är bättre än ingen 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar