Med lite mat i magen!

Nu har vi äntligen ätit lit!e mat vilket kändes helt okej faktiskt!

Men något som inte känns ett dugg bra är min vikt.. Under vårterminen i 2:an så gick jag upp alldeless för mycket om ni frågar mej. Det var mycket pluggande och sitta still hemma och plugga så jag hade inte tid att vara ute och gå, sommaren var inte bättre heller, för så mycket bil har jag aldrig åkt som i sommar.. Så det slutade i hej 8 kg.. Så nu ska jag ta tag i dessa, jag vill väga 67  som jag vägde förut.. Dumma skola!

Blä… Men det kommer att gå bra det är bara att börja äta massa med grönsaker! 😀
Och ut och gå ännu mera! Nej jag har verkligen inte pengar till att gå på ett gym, dessutom så tycker jag att det är fett trist..  -.-’
Men nu ska jag och mamma åka till Jonas och sen hem till pappa så :p

Ha det gött denna eftermiddag

0 kommentarer

Lämna ett svar