Tillbaka i skolan då!

Jag sitter nu på engelska lektion vilket jag ogillar starkt!
Jag har aldrig tyckt om engelska :/ Jag vet inte varför men det vara är så tyvärr.

Men här sitter jag ändå och försöker lära mej nått på engelskan men det gör jag inte. Jag lovar att jag skulle lära mej så mycket mera om jag fick sitta och spela och kolla på film än att försöka göra analyser o.s.v. Jag vet ite vad det är för fel faktiskt. Jag har alltid haft problem med engelska!

Aja idag är inte världens bästa dag heller. Dagen började med att jag vaknade 4 imorse vilket jag ogillade starkt! Så jag låg kvar i sängen till kl 5 då jag gick upp för då orkade jag inte ligga kvar i sängen nå mera. Jag gick upp och kollade på termometern och såg siffrorna -19,9 grader kallt! Då blev jag ledsen och lite små tjurig eftersom jag visste att jag skulle få lov att väcka Jonas vilket gör mej väldigt ledsen…. FÖRLÅT ÄLSKLING <3

Men nu ska ja jobba på lite så ha det gött <3

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida