Tillbaka?

Ja nu är jag tillbaka i skolan..! Orkar inte faktiskt..
Jag har sovit helt okej inatt tycker jag, men jag har vaknat lite helatiden inatt men somnat direkt efter jag hade kollat på klockan vilket var grymt skönt ändå 🙂

jag vaknade av att Jonas låg väldigt nära mig när jag skulle kliva upp imorse ^^ Det klagade jag inte på om man säger så, för det är så mysigt när Jonas ligger sådär nära och typ bara är. Det är helt underbart faktiskt! Älskar att vakan bredvid Jonas på morgonen när han ligger så nära som han gör <3

Det är han som får mig att kliva upp på morgonen! Att få somna och vakna med honom 😀
det är verkligen det bästa som finns, tänk om man kunde få göra det varje dag sen komma hem och laga mat med/till honom o.s.v. ja det hade varit underbart om ni frågar mig! 😀

 

Lycka är att somna bredvid den man älskar och vakna bredvid honom åxå 😀 <3

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida