One day in my life

Godmorgon alla vackra människor här ute!
Har ni sovit gott denna torsdags morgon?
Det har jag gjort iallafall, det blev en sen natt igår iallafall..
Jag och Jonas låg och diskuterade alla hjärtans dag vilket inte var det roligaste kanske?
För Jonas kanske vill åka och vara med några vänner.. Men han vet inte p.g.a. allt som har hänt de senaste veckorna..
Jag förstår honom men jag hade ändå önskat att han ville vara med mej men jag förstår ju om han vill vara med vännerna som han inte har träffa på grymt länge.. Jag orkar inte tjafsa med honom om saker och ting så det är lika bra att låta honom göra som han vill så blir saker och ting mycket enklare!
Mest eftersom ingen av oss mår jätte bra så orkar jag inte tjafsa.
Alla hjärtans dag är ju en av de värsta dagarna på året så! Jag får gå tillbaka till min gamla tradition som jag hade innte jag träffade Jonas! Köpa ett hjärta med gele hjärtan till mej själv och äta och kolla på någon film för att slippa tänka på att jag är ensam!
Men, men sånt är livet ibland. Tydligen..
Nej det där med kärlek, pojkvänner och när och hur man ska umgås är väll en historia i sig.
Vi kanske ska göra en ”mys middag” på lördag där vi tänkte äta plättar med grädde och sylt, kanske smör åxå 😀 Mums.. Men jag ska nog inte hoppas på för mycket känner jag. Man vet ju aldrig :/
0 kommentarer

Lämna ett svar