Vilket skräp!

God morgon på er!

Är det bara jag som är missnöjd över hur wordpress har gjort om Adminpanelen o.s.v. Det ser verkligen ut som skit!
Allt är så ihop tryckt och ser inte alls bra ut om man jämför med tidigare! Det känns som att dom ville att det skulle se ut som deras mobil app och den designen är 100% värdelös tyvärr! Jag ogillar den starkt om man säger så…. Kommer nog aldrig att gilla den!

Jag tycker att denna design blev så kass och värdelös att jag inte ens vill blogga kvar, det är tråkigt eftersom jag älskar improveme.se! Men detta är verkligen inte något som jag kan tänka mej att fortsätta blogga vid, när det ser ut som skräp. Jag vill att det ska vara snyggt och stilrent och inte ihop tryckt som om  man ska få plats med så mycket skit på en sån liten yta som möjligt! Sen något annat som jag tänkte på var att hela hemsidan står på svengelska jämfört med innan. Varför vet jag inte? Det är iallafall bara sjukt och fel det åxå!

Nej jag total dissar verkligen denna design och hoppas att de tar tillbaka den gamla.

0 kommentarer

Lämna ett svar