Inte alltid lätt när det är svårt..

Hej på er!

Jag sitte rhär på lanet och funderar på om jag borde äta någon mat.. Ja det kanske jag borde men det har inte blivit så ändå :/
Vet inte varför men så kan det vara ibland 😮 Jag hoppas väll bara på det bästa om man säger så. :p
Imorn ska jag nog åka till farmor eller så ska jag göra det på tisdag, jag vet inte än för jag h ar fortfarande inte pratat med Jonas om jag ska fråga om jag får åka med honom eller om jag bara ska skita i det och ta bussen istället… Det finns så mycket att tänka på innan jag vill fråga honom… Gah.. Orkar inte lixom. Allt annats är nog jobbigt om man säger så. Så måste man tänka på massa skräp saker!

OCh på tisdag är den 22/4 och jag vill  verkligen INTE Att det ska bli tisdag för just nu vill jag inte ens tänka på den dagen. Mest för att allt är så jävla jobbigt!
Men på nått sätt så känns det som om saker och ting börjar fungera bättre mellan mej coh Jonas vilket är skönt faktiskt 🙂

Ses nu ska jag se om jag får spela lite cs go med killarna ^^
Puss!

0 kommentarer

Lämna ett svar