Krossade små drömmar…..

Det fanns en tid för rätt längesen… Då saker var bättre och enklare än vad de är just nu!
Saker och ting som gjorde en glad istället för ledsen…
Det bara rullar tårar ner för kinderna, dels för att jag inte orkar och för att Jonas har blivit en expert på att göra mig ledsen.. Min födelsedag var bara skit egentligen. Vad gör en fin middag med en ”pojkvän”? När han bara gjorde det för att jag fyllde år och inte för att han ”älskar” mig? Jag vet inte.. Eller gjorde han det för att han älskar mig? Det lär jag inte få veta..

Men det jag vet är att mina drömmar är så gott som krossade, förstörda, trappade på… Tyvärr så är det Jonas som har krossat dom totalt.. I somras hade jag en dröm om att vi kanske skulle kunna flytta ihop och faktiskt få det rätt bra ihop.. MEN inte längre.. Sen i februari har allt bara gått ner, ner, ner och ner… Det känns ut som om det inte har något stopp… Jag as till Jonas innan lanet att jag kunde komma och hämta alla mina saker som jag har där men då sa han att jag kunde lämna dom där tills vi hade bestämt oss hur vi gör med vårt förhållande… :’(

Under lanet hände endel saker om jag inte ens vill prata om… Men det gjorde ont att inse dessa få saker 🙁 Men på nått sätt såg det ut som om Jonas skämdes eller tyckte det var jobbigt med det som hade hänt..

Jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden till sommaren 2013. Där allt mellan mig och Jonas var bra.. Vi åkte och fiskade, åkte bil och hade trevligt tillsammans och hade det bra. Då var livet underbart… Enkelt och ja.. enkelt..

Nu borde jag sätta fart men mina upgs i skolan…
Ha det gött mina kära!

0 kommentarer

Lämna ett svar