Go girl, seek happy nights to happy days…

Efter mötet igår med två underbara tjejer så stack jag iväg på middag med Maria i Kista. Det var smockat med folk så vi drog in till stan och chillade lite på Paschadeli i väntan på en vän. Deras vattenpipa är OK. De blandar deras tobak med smaksatta stenar och tobak. Den är god i 5 min sen blir den äcklig. Deras Baklawa däremot är dödlig! Killen i kassan är jätte trevlig och välkomnande. Jag har inte varit där på flera år. Men Rotana Café har bättre vattenpipor, té med mynta och service. Så jag kommer nog fortsättningsvis att gå dit ibland. Har inte varit där på månader.

Mina vänner är riktiga puddingar!

Theresa joinade oss sen så stack vi till Fridays och hängde där ett tag och beställde in alkoholfria mojitos och sen drog de vidare. Jag åkte hem och däckade. Och glömde lägga mobilen på ljudlöst och blev väckt kl 04:00 på morgonen till kl 06:00 av en viss människa som var piggare än tuppen. Det var länge sen jag skrattade så mycket. Sen gick jag upp tidigt och röjde bland kartonger. Så nu är det klart! Hallelulja! Nu är klockan snart två och jag tycker att det är dagsatt äta frukost. Jalla Puss.

 

1 kommentar

1 kommentar till Go girl, seek happy nights to happy days…

 1. skotoms skriver:

  Toms Sko
  Let’s put the recall behind us. It was a mistake admit it, learn from it, and
  don’t do it again.
  Let’s move forward and prepare for a new tomorrow. So exactly what was the
  condition in 2009 when he

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida