Kastanjvatten.


Jag har länge hört om kastanjvatten som ska göra hyn brunare på några sekunder men aldrig testad den. Jag är en person som är emot solarium. Visst kan det vara skönt med lite värme under vintern men det är inte värt att se ut som ett russin i sina bästa år bara för att få vara lite brunare. Titta på 30 åringar idag som solat sönder sig under 20 års åldern de ser ut att vara 40! Iaf jag testade att ha lite kastanjvatten på ansiktet och på halsen. Första gången jag testade detta så blev jag fläckig och kände att jag såg lite grå ut i ju med att jag är så ljus. Jag fick även mörka fläckar på fingertoppen och det tog ett par timmar tills det gick bort och det är inte så smickrande att gå ut med bruna fläckar på fingertopparna. Anledningen till att jag ens köpte Kastanjvatten är att jag märkte hur blek jag är när jag fotograferas. Och nu när jag använt kastanjvatten ett tag och lärt mig hur man får färgen jämn på huden och minskat fläckarna på fingertopparna så tycker jag min hudfärg ser piggare och fräschare ut på bilder. Men för att få bästa resultat med kastanjvatten så bör man ändå ha lite färg på huden. Kastanjvatten förstärker solbrännan om man säger så. Men för er som är bleka som jag så är kastanjvatten något av en tröst. Man får inga utslag av det! Jippi och det tvättas bort med tvål och vatten.

Pris 90 Kr och du hittar den på Kicks.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida