Födelsedagsfirande på Vapiano.

Red turban designed by me.

Maria and I

The lovely group

Jag däckade efter att  jag hade vart på köpcentrumet och vaknade upp kl 19:30 med mejket utsmetad över hela mitt ansikte haha. Det var bara att hoppa in i duschen och börja fixa om mig själv. Jag som hade sett fram emot att fotograferas med sminket som Zamira från Macbutiken i Pub sminkat mig :( Aja Jag får väl skylla mig själv som sover med en varmfläkt riktad mot mitt ansikte i 3 timmar haha.

Iaf kl 21:00 skulle Maria firas på Café Corniche. En libanesisk restaurang på Fridhemsplan. Vad händer? När vi kommer fram till restaurangen så är restaurangen stängd. Så vi ringer ägaren och ägaren slänger sig i en Taxi och åker till sin restaurang. Men vi alla lämnar snopet stället och åker till Vapiano på Stureplan istället. Jag tycker det är märkligt att man inte tar bokningar seriöst? Maria hade nämligen reserverat bord för 22 personer för 3 veckor sedan?! Iaf vi var ett härligt gäng och stämningen var bra och maten smakade bra :)Efter restaurangbesöket så drog flesta vidare till Berns och jag, min bror och hans bästis drog till mig och hängde. Vi spelade även in en rolig video som jag snart lägger upp. Lägger upp den strax :)

6 kommentarer

6 kommentarer till Födelsedagsfirande på Vapiano.

 1. ig skriver:

  Hi to all, how is all, I think every one is getting more from this website, and
  your views are fastidious in favor of new users.

 2. hvac repairers skriver:

  Hello my family member! I wish to say that this post is awesome, great written and
  include approximately all vital infos. I’d like to peer more posts like this .

 3. Hemlig beundrare yane skriver:

  Hej vad heter din bror på fb, han är ju grymt snygg faktiskt!

  • imanaldebe skriver:

   Jag ger inte ut familjemedlemmars information.

 4. Pia Svensson skriver:

  HEJ! Vill säga att jag tycker du är helt underbar <3
  JAG VILL TIPSA OM VART JAG FYNDAR MÄRKESVAROR SUPERBILLIGT! !!!!!!!!
  T.EX. ODD MOLLY, SKOR, SMYCKEN, BARN, INREDNING …..M.M
  http://campadre.se/tipsa/7817. Även denna sida har jag tjänat tusentalskronor genom att handla på internet genom denna sida (tex på nelly, Apollo mm) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794

  • imanaldebe skriver:

   tack och tack för tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.