På besök hos Malak Hannas Restaurang

de2

m1

IMG_2171

ook

 

Vi hade det så sjukt trevligt på Malek Hannahs vattenpipa café och restaurang. Malak Hanna som är en känd SVT profil från Ana Gina show och Syrianska bröllop, har snart en egen show på SVT. Malak satte mig och mitt sällskap på ett VIP-Bord där han beställde in Libanesisk meze med grillrätter och vattenpipor där tobaken ligger i gröna äpplen. För att hålla tobaken så färsk som möjligt. Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde hos Malak. Kommer definitivt tillbaka fler gånger 🙂

2 kommentarer

2 kommentarer till På besök hos Malak Hannas Restaurang

 1. Agnes skriver:

  Hej! Hittade precis till din blogg och har en vän som inte kan svenska men som bär slöja och skulle vilja köpa någon snyggare huvudbonad som täcker håret. Har hört att du designar huvudbonader, hittar dock inte vart man kan beställa dem. Skulle uppskatta ett svar 🙂

  • imanaldebe skriver:

   Hej hon kan gärna kika på web shopen Happyturbans.com 🙂

   Mvh Iman ALdebe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida