Try – Colbie Caillat

Den här låten är Genial. Det är en låt som handlar om vår ytliga värld och om hur mycket vi faktiskt gör för att bli omtycka och när vi väl kommit hem från den festen som vi klätt upp oss inför under x antal timmar, vem är vi då?

Tycker vi om oss själva när vi är alldeles själva i vår ensamhet?

4 kommentarer

4 kommentarer till Try – Colbie Caillat

  1. Jkflower skriver:

    Ja vet att de här kommer låta knasigt, men jag diggar verkligen ditt sätt att bära slöja, asså de är verkligen tycker jag finare att bära som du som en turban och gör något väldigt modeinriktat med de och inte bara som en muslimsk grej, jättehäftigt :).

  2. feliciawallden skriver:

    Grym låt med ett bra budskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *