Oktobermånads Glossybox

IMG_7084
IMG_7093

 

Först när jag öppnade upp paketet från Glossybox så blev jag lite förvånad över hur lite produkter det var i paketet. Men sedan när jag gick igenom produkterna så var det verkligen kvalités produkter och de flesta var jag faktiskt i behov av. För ca 139 kr fick jag produkter för hundratals kronor.

De som jag har hunnit testa och föll för är ögonsminksborsten från TEEZ trend cosmetics. Den suddar både ut ögonskuggans skarpa kanter och lägger skuggor i exakt den mängd man har duttat på penseln. I vanliga fall får man dutta på med ögonskugga på penseln flera gånger för att få den mängd man vill ha på ögonlocken. Im in LOVE. För alla make up älskare det här är nog årets Sminkpensel!

Jag har varit rätt tråkig med att ha olika färger på ögonlocken. De senaste månaderna har jag använt bruna och dova färger på ögonlocken. Så när jag fick med en Grå ögonskugga från Make up store i min Glossybox  så tänkte jag Gud vad tråkigt men jag visste ju också att det är en trendig färg i Höst. Så jag tänkte testa den ändå. Och den var så himla fin! Helt amazing! Den har lite glitter i som gör den ännu härligare. Och om man är ute efter en mer metallisk färg så kan man blöta penseln innan man målar på med ögonskugga. Ögonskuggan heter Make Up Store Eye Dust.

 

Två produkter som jag även gillade men har inte hunnit testa än är produkterna Absolute New York Perfecting Eyeshadow Primer. En primer som tydligen ska få sminket på ögonlocken att sitta som berget. Och en ögonkräm i en typ miniburk från Benefit Cosmetics, den sägs tona ner mörka ringar, jämna ut fina linjer och återfukta ögonområdet. Dock så återstår det att se 🙂

Peace N out

 

 

 

 

1 kommentar

1 kommentar till Oktobermånads Glossybox

  1. skotoms skriver:

    She was a graduate of Minden Senior High School, Minden. She had been a resident of Grand Island and Kansas City, Mo. She worked as a purchasing agent for the Veteran’s Administration. She had attended the First united Methodist Church, Grand Island and the Hope Fellowship Baptist Church, Kansas City, Mo.
    Toms Sko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *