Dagens Hiss

IMG_7026

Jag har tidigare recenserat epilatorn och just nu recenserar jag det andra huvudet, ansiktsrengöringsborsten. En ny produkt från Braun som kan använda som epilator och byta ut huvudet till en rengöringsborste är amazing. Jag har tidigare recenserat epilatorn och just nu recenserar jag det andra huvudet, ansiktsrengöringsborsten. Jag testade borsten häromdagen och var väldigt överraskad om hur grym produkten är så jag hissar den idag! Borsten pulserar så mjukt mot huden samtidigt som den masserar ansiktet med rengöringsprodukten du har på. Den tränger in i porerna och rengör de. Så du har ett alldeles eget SPA-kit hemma med denna produkt. Den här produkten fungerar både på män och kvinnor. Men du måste använda din egen borste pga hygieniska skäl. Och det är förståeligt. Använder du borsten 3 gr i veckan så måste du byta ut borsten till en ny och borstar som tillhör Brauns produkt finns att köpa i större varuhus som innehar elektronik.

Jessica Alba är ansiktet utåt för denna produkt och ni hittar produkten HÄR

2 kommentarer

2 kommentarer till Dagens Hiss

 1. Carl skriver:

  Hej Iman 🙂

  Mitt företag kommer snart lansera våra senaste eleganta modeprodukter och göra en exklusiv förlansering till större bloggare och kändisar.

  Eftersom du bloggar om mode och har en cool stil som passar vårt varumärke får du gärna välja ut en modell och färg som du gillar.

  Maila mig om det hade varit intressant så kan jag berätta mer och skicka bild på våra produkter

  Ha en bra kväll! 😉

  Carl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida