Kalle anka & Disney

Hemma hos min vän Saras familj  bjöds det på julbak och mackor med hemlagad kalkon med senap och hembakad julvört bröd. Det var så himla gott! Julbordet börjar kl 17:00 men jag ska iväg en sväng till en vän så länge.

Kl 15:00 samlades Saras familj framför TV:n för att glo på Kalle Anka. Jag har aldrig suttit och kollat på Kalle Anka på Julafton. Och det enda jag kunde tänka på är tröttnar man inte på att se samma avsnitt år efter år?

Tur för mig dök det upp en annan scen.. som faktiskt är min  favorit scen!

IMG_1418-2.PNG

IMG_1419-2.PNG

När hundarna hånglar.. haha I love them!

GOD JUL ÖNSKAR IMAN ALDEBE

XOXO

1 kommentar

1 kommentar till Kalle anka & Disney

  1. condition repair skriver:

    Because the admin of this website is working, no question very rapidly it will be renowned, due to its feature contents.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *