New in

Ny skogsgrön Bikini från H&M. Köpte även underdelen. Skönt att kunna få sola kroppen på women beach. Vad gör man inte för att slippa burkinin? Det finns nämligen en härlig varm vattenkälla som är så värd att besöka, igen.

image

Har letat efter Make up stores conceler som en tok och inte hittat den någonstans. Då produkten nämligen är slutsåld i väntan på en ny typ av förpackning. Så blev jag iaf rekommenderad denna conceler av Kicks. By the way varför är många  butiksanställda på Kicks så dryga för? I

Jag testade bikinin den behöver mer tuttar.. Så jag får väl la lägga mig under kniven snart, eller? Men jag drog åt halternecksnören så såg det bättre ut. Concelern testar jag imorgon och jag hoppas att den inte fastnar i linjerna som Make up stores gör. Denna conceler ska tydligen vara krämigare.

image

1 kommentar

1 kommentar till New in

  1. Hello this is kind of of off topic but I was wanting to know
    if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with
    HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience.
    Any help would be greatly appreciated!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida