MOS

IMG_5347

IMG_5348

IMG_5351

IMG_5352

Jag har legat sjuk idag.. Varje gång jag hänger med min systers dotter blir jag sjuk. Då hon ofta är sjuk nu när hon har börjat på dagis. Så alla baciller från dagis följer med hem och sprids till oss oskyldiga. Måste nog börja bära en mask över munnen som japanerna nästa gång jag råkar på barn som går på dagis. Bara en tanke haha. Skämtar.

Men jag förlorar mycket på att vara sjuk då jag inte får något gjort. Och blir rastlös fast jag är yr och sick. Anyways min syrra ringde idag och bad mig träffa henne för att hon ville prata lite. Så vi drog till restaurangen Souk i Mall of Scandinavian (MOS kallar vi den för haha) som sög. Maten kom efter en timme. Och en servitris pratade i telefon och rensade borden sällan. Borde hon inte sköta sitt jobb då hon är nyanställd? Märkligt. Otrevlig som tusan var hon också. Personalen i köket var dock hur trevliga som helst. De sa att de hade öppnat fast de inte hade så mycket mat på lager. Så de fick sätta stopp för gäster klockan halv sju. Maten var inte heller god förutom deras Hummus (Houmos på arabiska men whatever).

Sen kom fler vänner och vi drog till Disney. Ångrade mig direkt dock när Niso min systerdotter la sig ner och gallskrek när hon inte fick köpa upp allt i butiken. Själv dog för Ariels take away mugg haha.. 95 spänn går den för! Hadejag vart barn hade jag vart in i heaven. Vad fanns när jag var liten? Typ Lindex, Kappahl, Åhlens, posten och McDonalds. Thats it.

Tror Solna Centrum kommer konka nu när MOS finns. Besökarna var uppklädda till tusan, fräscha och snygga som fan! Själv snorade jag under hela min vistelse i gallerian. Pallade knappt mejka mig. Iaf fick ragg ändå. Iaf till saken.

Det är mycket par, familjer, singlar i gäng. Så ska du till MOS och är singel, klä upp dig för det är sex on legs every where!

XO.

1 kommentar

1 kommentar till MOS

  1. It is the best time to make some plans for the longer
    term and it’s time to be happy. I’ve read this publish and if I could I desire to recommend you some attention-grabbing things or
    tips. Maybe you could write subsequent articles referring to
    this article. I want to read more things about it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *