Julstämning & TV-inslag i Gävle

 

image

I Lördags åkte vi till Söderfors för att hänga med våra kaffekusiner. Det slutade med att jag fick köra en 4 – hjuling och köra bil hur mycket jag ville. Det är f*n kul att hänga i vischan finns sjukt mycket att hitta på! Hade det varit sommar hade vi tagit ner båten till sjön o åkt en runda till sjös och kanske fiskat! Sen mot kvällen körde vi mot Gävle för att hälsa på min bror. I Söndags så drog vi till stan och passade vi på att säga hej för första gången till Julbocken. Medan jag tog selfies med Julbocken, kom en journalist från SVT Gävle och frågade om de fick ställa mig  några frågor. Javisst svarade jag och fick svara på lite frågor om vad jag tyckte om Julbocken. Vad jag sa får ni se på TV 🙂 iaf sedan så drog vi till Julmarknaden och Niso (min systers dotter) fick leka lite. Hennes glädje över att åka karusell var hur gulligt som helst, busunge. Vi stack sen till Länsmuseumet där det var fritt inträde där man fick titta på ett enormt pepparkakshus!

image

Ni kan se videoklipp från min helg på Snapchat imanaldebe och instagram imanaldebe

imageTitta på detaljerna! Kristallkronor haha! I Love it 😀

image

image

Sedan hade de en kronutställning som man kunde kika på 🙂

image

Sedan var det dags att röra sig hemåt! På väg till bilen så såg vi att det lyste om svanarna haha klockrent, börjar gilla Gävle 🙂

 

P.s! Nu måste jag sluta blogga och springa iväg på en biopremiär!

Just det HITTADE Länken HAHA Vilken Flin de Lux jag bjöd på! Ingen pudding där inte haha äh bjuder på det: Se klippet HÄR spola fram till 0:52

Love/I

2 kommentarer

2 kommentarer till Julstämning & TV-inslag i Gävle

  1. RonFeadly skriver:

    Keflex To Treat Arthritis [url=http://orderlevi.com]levitra coupon free trial[/url] Propecia Generique Pas Cher

  2. I read this post fully on the topic of the comparison of latest and earlier
    technologies, it’s awesome article.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.