JENNIFERS

lunch

Hej!

Idag är jag äntligen ”ledig”. Ändå ska jag förbi jobbet och hålla i en dansklass och gymma. Vet inte om jag ska skratta eller gråta över att jag spenderar VARJE dag på mitt jobb? Även om jag inte jobbar liksom. Antar att det betyder att jag trivs väldigt bra. 😀

Till lunch idag blev det en clean köttfärssås gjord på hönsfärs tillsammans med bönpasta. MUMS.

imageimage

Happy life.

Hej vänner! Länge sen sist. Har skrivit det förut men skriver det igen, livet och alldeles för mycket jobb kom i vägen. Men snart får jag förhoppningsvis lite mer struktur och mindre stress i livet = ändring.

Det händer jättemycket roliga grejer just nu. Jag checkar av steg efter steg på min ”att göra” lista och jag mår så bra. Mer om vad som händer få ni veta lite senare när det börjar närmare sig!

image

Nyttig kladdkaka/Empire

image Varför inte avsluta en lång vilovecka med lite kladdkaka innan det är dags att hoppa tillbaka till de vanligs rutinerna? Valde däremot att skippa onyttigheterna och gjorde en lite nyttigare variant som blev hur god som helst! Den bästa varianten jag smakat faktiskt. Jag toppade min kladdkaka med lohilos nya tillskott double chocolate och kokoskvarg. Detta framför ett avsnitt av bästa Empire. Receptet:

  • Ett helt ägg
  • 150g kvarg (jag använde kokos)
  • 3/4 dl kokosmjöl
  • 1 dl valfri mjölk 
  • 3-4 msk kakao
  • 1/2 dl stevia strö 
  • 1 msk kokosolja
  • 1 msk agavesirap
  • 1 skopa proteinpulver (jag använde detta)
  • 1 tsk bakpulver

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda de blöta ingredienserna för att sedan röra i de torra. Häll i smeten i en smord form (jag använde kokos istället för ströbröd) och in i ugnen. Jag hade min kaka inne i cirka 15 minuter men tiden kan variera beroende på vad man har för ugn. 

Hitbrazil

image

HÄR hittar ni tightsen jag har på mig.

hej på er!

Något spännande som hänt är att jag blivit inspiratör för Hitbrazil. Detta gör mig så glad och jag är hur taggad som helst. Som inspiratör kan jag erbjuda dig och dina vänner en kostnadsfri inspirationskväll där ni blir motiverade, får lära er att sätta mål inom er träning och där ni även får möjligheten till att köpa kost- och träningsprogram. Utöver detta (det jag faktiskt anser vara det absolut bästa) är att vi säljer de skönaste tightsen jag någonsin ägt. Och ni som känner mig vet att jag äger många tights. På hemsidan hittar ni dessa tights tillsammans med snygga linnen. Uppger ni: jenniferpettersson i kassan så får ni fri frakt på hels beställningen! Hur bra är inte det? 😀

Long time no see

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här sist. Livet kom liksom i vägen. Det var fest, träning, studenten och kärlek rättare sagt. Tänkte iallafall försöka bli lite mer aktiv här då jag både inspirerar mig själv (förhoppningsvis även någon mer) till en bättre livsstil och får skriva av mig. Det händer dessutom en del spännande saker i höst som jag vill dela med mig av.

hur som helst så år jag hur trött som helst efter att ha jobbat i nästan 12 timmar. Jag har några dagars jobb kvar innan jag får vara lite ledig så det är dags att sova. Till kvällsmål blev det vaniljkvarg med färska jordgubbar och chiafrön framför Empire. Är helt fast.

image

När vi ses igen.

De senaste dagarna har jag, varit i skolan – jobbat – ätit och sovit. Det har varit så sjukt mycket att göra överallt men stressen börjar äntligen lida mot sitt slut. Danserna tar slut en efter en och snart är det avslutningsshow (wehoo). Det enda jobbiga som jag har kvar nu är alla planer inför hösten. Men det får jag ta sen. 🙂

jag slutar alldeles strax och då ska jag åka till gymmet med Stina och sen ska jag jobbaaaaaa. Vad gör ni idag? Älskar vädret förresten. (<3)

image