JennyJansson

Ny vecka, nya möjligheter

Jaha då var det en ny vecka igen! jag har inte varit nå vidare på att uppdatera i helgen, men både goda och onda saker har förekommit! som sagt i fredags natt jobbade jag och i lördags var jag och Sandra i Uppsala och hälsade på.

Vi hade jätte kul denna kväll, vi var först 7 tjejer hos en nära vän till mig, sedan besökte vi saluhallen. Minglade runt och dansade! kunde inte bli bättre.

Men på morgonen ringde min närmaste vän mig, men jag sov så jag svarade inte.. vid halv 9 tiden när jag vaknade såg jag ett sms.. och det är inte det bästa smset jag fått må jag säga, vi ringde upp henne direkt och tog en taxi direkt till hennes föräldrar som just för tillfället bor på mitt på stan i Uppsala.

Hon hade blåmärken överallt, ont i alla delar av kroppen och var helt förkrossad. Hennes pojkvän hade gjort henne illa.. Det är så tragiskt att det händer. Jag läste i tidningen om det ”man gripen för misshandel på sin flickvän”. Men hon är stark och kommer att ta sig igenom det här!  Så hela dagen igår bestod av att flytta och av att stötta. Jag tänker på henne ständigt och hon vet att jag finns här! Jag älskar dig vännen!

Nu ska jag börja fundera på vad jag ska packa ner tills på lördag när vi åker till Ayia Napa och ikväll ska jag jobba! hej så länge!

KORT HÅR!

Vi var på All in i onsdags, gick ut i kort hår! det var trevligt! här är bilderna från då som jag lovade förut!

”You only live once!”

Just nu är jag i Uppsala och sitter får håret insatt av min vän Frida! korthåriga jag varade inte länge. 😉 Visst, jag trivs i kort hår men det känns naket och tomt, jag har inte varit utan löshår på flera, flera år! 😛 hela ens stil förändras liksom. Lägger upp ett par bilder på mig i kort hår från i onsdags snart!

Nåja, inatt står det jobb på schemat så det blir lugnt! Imorgon ska jag troligtvis häng i Uppsala 🙂

Slänger in ett par bilder på mig från förra helgen!

Peace

ONSDAG!

Ja, jag har ju inte varit med och bloggat här på improveme så speciellt länge, svåraste är ju vad folk vill att man ska skriva om och vad som intresseras utåt. Visst nu tycker jag ändå att det går rätt så bra och jag ska försöka fortsätta att göra mitt bästa! 😉
Nåja nog om det!

Nu är det så att jag har varit och fixat mitt hår, tagit ut mina gamla nail hair extensions, slingat lite och klippt mig! Och igår klipte jag och satt i extensions på en vän. Jag har saker för det hemma och ja brukar sätta i delvis på mina vänner med jämna mellanrum 🙂 roligt, roligt! det intresseras!

Nu ska jag slänga mig i sängen för denna natt har varit alldeles för mycket på jobbet, brandalarmet gick och vi hittade inte platsen som utlöste det! det är liksom 8 + 4 stora våningar ( två hus bredvid varandra ) som vi sprang runt till, brandkåren kom, runt, runt! Haha nåja, det var ingen fara i alla fall( hoppas vi )

Nu somnar jag..  God natt

🙂

Nelly.com!

 

Ville bara tala om att Nelly.com Har en galen rea just nu som ni inte bör missa 🙂 beställde hem några klänningar och lite annat smått och gott 🙂

Rea koden är: CRAZYSALE

UPPDATERAR

Jag vill först be om ursäkt för min dåliga uppdatering igår!

Men i alla fall, såhär såg jag ut i lördags, väldigt bekväm och enkel look.  Jag och syrran var då inte så pigga i alla fall efter fredagen! haha ”svar på tal!”

Men vi var först på förfest hos en kille vid namn Fredrik, sen var vi en sväng förbli pulse och senare på all in. Vi kom dock ner på stan ganska sent, men vi hade jätte trevligt i alla fall! Jag tycker att den här helgen har varit jätte bra och jag är nöjd!  🙂

Nu har jag jobbat inatt som var, därför jag uppdaterar så pass tidigt! så nu ska jag krypa ner för att senare idag bege mig till Uppsala för lite ärenden. Så jag säger god natt! 🙂


Sida 1 av 41234