Angry birds beroende?

Haha snacka om att jag är beroende av Angry birds, jag spelar så fort jag får möjlighet. Jag har klarat av alla nivåer på pappas iPad typ 10 gånger och förut bad jag Lucas ladda ner alla angry birds appar som fanns till hans mobil så jag kunde få spela, och nu har det kommit till facebook. Faan inte bra! Haha

Just nu sitter jag och äter kvällsmål och spelar, kommer sitta här några timmar till om jag känner mig rätt 😉 Men det lär inte bli lika roligt i morgonbitti då jag skall på ett cardio pass till Avancia innan frukosten 😀

Favoritkvällsmålet efter ett tungt gympass 🙂 Kvarg med kiwi, banan ( ibland ), massa nötter och linfrön.

 

1 kommentar

1 kommentar till Angry birds beroende?

  1. Camilla skriver:

    Angry birds är bästamobilspelet . Är typ också beroende av de . Hehe .
    Det ser gott ut det där 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida