Beautiful evening

Go’kväll alla fina! 

Det har varit en lång och tung dag idag. Jobbat 2 timmar över ( totalt 12,5 timmar ) men man är ju här för att jobba så det är bara att bita ihop haha. Visst är det fin kväll ikväll förresten? Var ute på däck och tog några bilder efter gymmet. Älskar verkligen de varcka solnedgångarna man ser här på havet nästan varje kväll så har vänt kudden åt andra hållet så jag kan ligga och titta ut innan jag somnar haha 😀 2 dagar kvar av arbetsveckan nu, och i morgon har jag egentligen sovmorgon till kl 10 men börjar dagen med ett pass på gymmet ist. Godnatt på er <3

 

 

1 kommentar

1 kommentar till Beautiful evening

  1. Nanny ♥ skriver:

    Gud vilka vackra bilder! Gå gärna in på min blogg och kolla mina också (: http://blogg.improveme.se/nanniie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida