Tandblekning hemma?

Hörde om ett sätt att bleka tänderna hemma med endast bikarbonat och citron/lime. Jag vet inte alls hur bra eller om det funkar men testade för första gången idag. Lägg upp lite mindre än en matsked bikarbonat på ett fat och pressa i citron eller lime tills det blir en krämig konsistens, och borsta sedan tänderna med det, ( och använd en annan tandborste än du vanligtvis använder ). Man skall sedan upprepa det ungefär en gång i veckan. Det skall bli kul att se om det blir något resultat 🙂

1 kommentar

1 kommentar till Tandblekning hemma?

  1. Anonym skriver:

    Hej, tips gör det inte! Det sliter på dina tänder och efter ett tag så blir dina tänder gula. Det får inte komma i kontakt med tandköttet och gör det inte så ofta, minst en gång i veckan! Jag säger knte detta för att vara elak med jag vill bara inte att du ska få sota för det i framtiden!det fräter på emaljet (det som är lagret längst ut på tänderna) och det irriterar ditt tandkött.. Btw jättefin blogg, älskar den!❤️:)<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida