Tips

IMG_3148

Okey, jag bara måste tips er om världens bästa deodorant, speciellt om ni är lika kräsna som jag är. Jag ogillar verkligen deodoranter som innehåller alla dessa onödiga kemikalier och ingredienser, och under tiden jag använde ”vanlig” deo så var mina armhålor ständigt ömma ( Vet ej om det beror på deon ).  Nu har jag dessa två favoriter varav den Salt of the earth är min nr1. Den är doftfri, torkar snabbt, inget kliande, inga ömma armhålor, håller lukten borta minst lika bra som en vanlig ( om inte bättre ), inga fläckar på kläderna, räcker i evigheter, OCH innehåller varken aluminium eller alkohol. Jag lovar jag kommer aldrig gå tillbax till någon annan, ni måste pröva denna! 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *