Night Repair

IMG_3117MIZON Skin recovery night repair serum; Mitt senaste inköp.

Jag har länge velat testa Estee lauders Advanced night repair men den har känts aningen dyr ( Kommer nog att köpa den i framtiden nångång ) så jag beställde hem en lite billigare variant från ett koreanskt märke Mizon. Jag upptäckte nu till min förskräckelse att det har ett ämne i sig som skall göra huden ”ljusare”, jag har alltid varit försiktig med hudprodukter från dessa länder då många av dem skall förhindra att man blir brun. Jag personligen har en ganska djup hudton och blir väldigt lätt brun och vill helst inte gå runt med ett vitt ansikte haha, jag har inte testat denna än, men ska väl våga ge den ett försök och återkomma med resultat och omdöme! Förutom whitening effekten som den har skall den lugna ner huden, återfukta och förbereda huden inför natten.

IMG_3128

2 kommentarer

2 kommentarer till Night Repair

 1. Stacy skriver:

  Hej!

  Var köpte du den?
  Tack!

  Mvh
  Stacy.

 2. joannasundstrom skriver:

  Jag köpte den på Ebay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *