Road Trip: Key West Part 1 On The Road

20130805-153546.jpg
Efter att ha åkt ifrån Daytona ner mot Miami, tog vi in på ett hotell innan Florida Keys för att sedan nästa morgon ta ner motorcykeln från pickupen och köra med den längst alla broar ner till sista ön – Key West. Länge ut än så kan man inte komma, det är slutet av Usa och i horisonten kan man se Kuba.
Vi stannade såklart på en del fina utsiktsplatser innan vi kom fram till slutet och fotade. Det är verkligen skillnad på Florida Keys och resten av Florida, man känner sig som på Bahamas eller i någon tropisk regnskog fast omringad av oceanen..
Väl framme på Key West checkade vi in på vårt hotell, där typ mer än hälften av alla gäster sprang runt topless..Men sånt är vanligt på Key West 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida