PAGEANT GIRL

Hollywood Beach Boardwalk

image image image

Last Day

imageSista dagen innan avfärd, dock så har jag inte ens hunnit att tänka på morgondagens resa idag. Då jag varit och skrivit ett viktigt prov, så det var 100% fokus på det. Nu är jag äntligen hemma och ska börja packa ner det sista, alla kläder är redan utvalda. Så nu måste bara tandborsten och underkläderna ner i resväskan så är jag klar!

Chia in everything

image imageJag och mamma har fastnat för chia trenden, vi har chia i nästan allt! I smoothies, gröt och pudding! Testade att göra chiapudding här om dagen, blev riktigt gott! Hade dock i lite för mycket mjölk, så konsistensen blev inte den bästa. Men det är smaken som räknas ;).
Ni som inte vågat testa chia ännu, får ta och göra det! Det smakar knappt någonting men är en riktig hälsobomb! Speciellt för mig, då jag är allergisk mot fisk. Chiafrön innehåller mycket Omega-3, vilket jag har en stor brist av. Dessutom innehåller de massa proteiner, mineraler och fiber. Så för dig som tränar är det här det perfekta naturliga kosttillskottet. HÄR kan ni läsa mer!

 

1/5 Hotels


Hotel Exterior Back View DaytimeUpper PoolUpper Pool CabanasUpper Pool CabanasOceanfront King RoomHotel Exterior Back Daytme Cabanas

Som rubriken lyder! Det här är 1 av 5 hotell som vi ska bo i! (Totalt 6 olika boenden om man räknar med kryssningen). Sitter och tittar på allt vi bokat, och jag kan verkligen inte hålla ut! Tisdag känns som evigheter bort.. Det bästa med det här hotellet är att vi har två pooler, solstolar och cabanas på stranden! Underlättar livet när man är på solsemester.

Beauty treatment & SL Hat

image image   Idag upplevde jag min livs första ”SL stress”, bortskämd som jag är så är jag van att bli skjutsad överallt och nu när jag har egen bil..så har min bekvämlighet blivit ännu större. Men bestämde mig att ta pendeln in till Kungsholmen, då jag hade bokat tid hos min dermatalog. Vad händer då tror ni?? Jo inga tåg skulle åka in till centralen förens klockan 14.00 vilket betydde att jag skulle bli sen..Så blev massa krångel med buss och tunnelbana. Blev försenad en halvtimme…tur nog så har jag en bra relation till min dermatalog, so no worries there..phew. Fick alla mina krämer som jag behöver inför USA. Jag är verkligen en fanatiker av hudvårdsprodukter, men endast av dem från dermatolog..resten är bara bullshit enligt mig. Bara massa reklam. Hann med ett besök hos Rapideforbrows i MOOD gallerian för att färga fransarna innan USA, så jag slipper använda smink där. Sjukt skönt! Det var faktiskt första gången jag färgade något hårstrå på min kropp! Ja, tro det eller ej..jag har aldrig färgat mitt hår. Haters gonna hate (a). Nej, nu ska jag inte vara sånn..men det var iallafall extra spännande för mig ;).