Face of Beauty

Ni som inte följer mig på Instagram kan nog lista ut bildens innebörd och vad jag kommer skriva nu :)!  Jag reser till Thailand den 3 november för att representera Sverige i Face of Beauty, tävlingen kommer ske i Bangkok! Aldrig varit i Thailand förut, så det ska bli en upplevelse och att dessutom  få se Bangkok! . Vi får hoppas min Bangkok upplevelse inte slutar som i Baksmällan 2..
Men jag kommer inte endast vara i Bangkok under min vistelse i Thailand, jag kommer få resa runt i Thailand och besöka olika betydelsefulla, historiska platser..som tempel etc.
Så Thailand ska bli min debut, för min första internationella skönhetstävling. Med den svenska folkdräkten och hela paketet. Jag har inte hunnit att bli nervös, trots att alla förberedelser är igång. Fick hem en hel lista på saker som måste fixas innan resan. Reser dit med sammanlagt 10 klänningar och 10 par skor. Och de är bara för tävlingen, sen måste jag ha vanliga kläder och vanliga skor..dvs inga klackar! Jag hoppas verkligen att jag inte får övervikt på bagaget, man vill ju passa på och shoppa lite därborta med 😉 Om det nu kommer finnas tid för det-

Angåeende Miss Tourism Queen, så har det varit en del krångel i Kina så nu är den framflyttad! Men jag håller tummarna att tävlingen snart blir av 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.