Face Of Beauty Shoot – backstage

20130926-202653.jpg

20130926-202709.jpg

20130926-202723.jpgIdag var min efterlängtade fotografering i tiara inför Face of Beauty i november! Med bästa fotografen Jini-Sofia, blir alltid lika nöjd med bilderna. Dessutom så lär jag mig alltid något nytt med henne :). Idag stylades jag dock av hennes duktiga praktikant Lin, kan erkänna att jag var lite orolig i början. Men hon visade sig otroligt duktig, begåvad skulle jag säga eftersom jag var hennes andra modell som hon någonsin fixat. Resultatet vart jättesnyggt, ni kommer få se sminkningen bättre när bilderna från plåtningen är klara.
Det blev Hollywood-looken såklart, som är en standard för alla skönhetstävlingar. Klänningen jag valde att ha till Face of Beauty fotograferingen kommer från Talithas nya kollektion, älskar färgen (tyvärr syns den inte så bra på bilderna från iphonen).
Min älskade pappa följde med till studion idag, han har aldrig varit med om en photoshoot innan. Så allt var spännande och nytt för honom. Han erkände även att han nu förstår varför jag alltid kommer hem dödstrött efter en plåtning.. Brukar oftast slänga mig  direkt i sängen och det är det en väldigt trött och småsjuk Kristina tänker göra nu, love

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.