DEVITA – CO2 Laser

Så igår var det The Big day för mig! Min första skönhetsbehandling hos Devita! Det jag gjorde heter CO2 Fraktionell som är en behandling för alla hudtyper:
– Hudförbättringar (Skin resurfacing)
– Rynkor
– Ärr efter akne, koppor och kirurgiska ingrepp
– Pigmentförändringar
– Åldersfläckar
Varför JAG gjorde det är för att jag hade en del ärr i pannan efter akne som jag hade när jag var yngre, dessutom så hade jag bränt sönder min hud med alla sorters akne-krämer och fick en del ojämnheter och gropar efter krämarna. Så med hjälp av den här tekniken, så fick jag bort ärren, groparna etc permanent 😀
Ni kan läsa mer om behandligen på deras hemsida, här.


En video på hur en CO2 behandling går till hos Devitas. Det var även Dorina som fixade mig.

För er som undrar, så gjorde det rätt så ont.. Men det gick väldigt snabbt, tog kanske 10-15 minuter för min panna och de på Devitas är verkligen jätteduktiga och trevliga :). Det bästa är att jag redan ser resultat :D! Visst, är min panna helt röd och svullen, men jag ser inga märken kvar på den längre! Så det ska bli kul att få se det slutliga resultatet efter en vecka. Jag kommer vara röd i någon  vecka och min hud kommer att flagna, men efter det bör jag ha en babypanna. Jag tog en före bild, så tar en efter bild så att ni får se skillnaden 🙂

Sen vill jag tacka MQOS för att ha gett mig den här möjligheten att få genomföra den här behandlingen, förr var det bara en dröm att jag någon gång i framtiden ska få jämna ut min panna! Men tack vare Peter så fick jag göra det nu :)! Stort tack och det här är även inte min sista behandling. Ska göra en Hydrafacial en vecka innan Face of Beauty, och det är också tack vara MQOS!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida