Stress

Har varit sjukt stressad de senaste dagarna, men idag blev jag klar med allt jag ville! Kul att så många ändå har kikat hit de senaste dagarna, även om jag knappast har uppdaterat! Kan erkänna att jag får lite ångest när jag inte skrivit några inlägg, men jag har bara inte haft ork. Varför ens uppdatera när inget speciellt händer..och om min stress vill ni ändå inte läsa om! Men nu är det över! Snart kommer mina saknade vänner hem från sina plugg och vi har massa kul inplanerat! Och om drygt en månad så är det dags för Bråvalla och USA! Can’t wait! Dessutom planerar jag att boka in en resa till Polen inom en snar framtid (dvs om någon vecka eller så), inte varit där på ca 3 år så det kanske är dags att besöka familjen..nästan pinsamt att skriva ut det. Men kan ursäkta mig med att de har varit på besök här!
Nu ska jag städa mitt rum och göra mig iordning för ikväll, då jag och Elin ska åka hem till Juliana för lite balkong mys på Strandvägen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *