THAIBOAT

bild 1 (95) bild 2 (92) bild 4 (59)bild 5 (47)bild 1 (96) bild 2 (93) bild 3 (80)bild 4Jag och Jessica hade planerat in en kvällsfika på söder, då det ska vara så mycket ”mysigare” där. Men vi hade såklart ingen koll vart vi skulle gå, två blondiner som vi är. Då jag kom på den briljanta iden om att vi kunde gå till Thaibåten, då jag sett en del bilder därifrån och gått förbi där ett par gånger..(gick på piano lektioner i närheten). Eftersom vi inte bokat bord fick vi sitta på deras ”strand” i en timme och dricka jättegoda jordgubb och mango drinkar! Rekommenderas starkt. Kändes dock lite roligt att sitta på en strand i klänning och klackar haha, men jag var inte ensam om det så 😉 Efter den lååånga timmen (vi blev sjukt hungriga av att sitta där, då man kände lukten av mat) fick vi äntligen ett litet bord. Så där blev vi sittandes i ett par timmar! Pratandes och skrattande! Det var jättetrevligt även om jag blev väldigt sömnig i slutet. Bra kväll helt enkelt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.