Beauty treatment & SL Hat

image image   Idag upplevde jag min livs första ”SL stress”, bortskämd som jag är så är jag van att bli skjutsad överallt och nu när jag har egen bil..så har min bekvämlighet blivit ännu större. Men bestämde mig att ta pendeln in till Kungsholmen, då jag hade bokat tid hos min dermatalog. Vad händer då tror ni?? Jo inga tåg skulle åka in till centralen förens klockan 14.00 vilket betydde att jag skulle bli sen..Så blev massa krångel med buss och tunnelbana. Blev försenad en halvtimme…tur nog så har jag en bra relation till min dermatalog, so no worries there..phew. Fick alla mina krämer som jag behöver inför USA. Jag är verkligen en fanatiker av hudvårdsprodukter, men endast av dem från dermatolog..resten är bara bullshit enligt mig. Bara massa reklam. Hann med ett besök hos Rapideforbrows i MOOD gallerian för att färga fransarna innan USA, så jag slipper använda smink där. Sjukt skönt! Det var faktiskt första gången jag färgade något hårstrå på min kropp! Ja, tro det eller ej..jag har aldrig färgat mitt hår. Haters gonna hate (a). Nej, nu ska jag inte vara sånn..men det var iallafall extra spännande för mig ;).

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.