VIND 2 billetter til ”3 timer med HVERDAGSMOD” med Anja Vintov på onsdag!

Tilmeld dig min blog inden tirsdag kl.15.00 og deltag i lodtrækningen om   2 billetter til ”3 timer med HVERDAGSMOD” – Onsdag den 26. oktober 2011

Anja Vintov´s bestseller bog

( værdi 410 kr.)

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed at gratis komme ind og se Danmarks ”hotteste”foredrags holdere Anja Vintov. Jeg bare elsker hendes tilgang til tingene – hun har hjulpet mig som coach og NU har DU mulighed for høre hende på onsdag!

” Drop det der ikke giver mening, slip fri af frygten for fiasko og (gen)find modet til at handle! Hvad enten du skal blive bedre til at sige til eller fra, tage kærlighedslivet til et nyt niveau, avancere på jobbet, undgå stress, turde at være mere ærlig overfor dine nære, blive en bedre leder eller springe ud som selvstændig, så har du brug for Hverdagsmod – modet til at turde mere i hverdagen med den du er og det, du kan.”

Onsdag den 26. oktober 2011 inviterer forfatteren til bestselleren ”FLYT DIG LIDT” og foredragsholder Anja Vintov dig, til en spektakulær aften, med modige erkendelser om frygt, kontrol og nedture.

Dette 3 timers seminar er en unik mulighed for dig til at lære hvad dit Hverdagsmod er for en størrelse og hvilke elementer, det består af. Du vil også lære de 3 vigtigste skridt til større Hverdagsmod, ligesom du også vil lære at kende, én af de allervigtigste årsager til at Hverdagsmodet svigter.

Dato: 26. oktober Tid: Kl. 19:00 – 22:00 Sted: Skodsborg Kurhotel og Spa
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg

Vinderne får besked tirsdag eftermiddag per. mail.:-)

0 kommentarer

Kommentarer är stängda.