Dominique Lonchant på Skodsborg denne weekend!

”Envolved human beings have a very calm breath.

Normally you breathe fifteen times a minute.

If you breathe ten times a minute you´ll be very energetic.

If you breathe five times a minute you´ll be very intelligent.

If you breathe one time a minute you will become invincible.

The power of breath should be under your own control.”

– Yogi Bhajan

Gå ikke glip af den bedste vejrtrækningsguru der findes -Dominique Lonchant på Skodsborg NU den 25 og 26 februar!

Som follower på min blog har du mulighed for at gå 2 for 1 pris – send mail til [email protected] med navn og hvis ikke din ven er follower, skal hun/han lige tilmelde sig bloggen også. Som svar får I en bokningskode, der giver 50 % rabat:-)

Dominique  Lonchant  er  kendt  verden  over  som  åndedrætsmesteren  og  er  manden  bag  mange  Hollywood  stjernes  personlige  succeser.  Dominique  underviser  i  Pranayama  Yoga  åndedrætsteknik  og  udfører  Pranic  Healing.
Nu  har  du  en  unik  mulighed  for  at  lære  at  trække  vejret  optimalt  og  få mere  velvære  i  hverdagen  og  bedre  resultater  både  fysik  og  mentalt.   Af  dem  der  bruger  Dominique,  kan  bla.  nævnes  Elisabeth  Hurley,  Hugh  Grant,  Alain  Delon,  Karen  Mulder,  Robert  Redford,  Jim  Carrey  m.fl.  

Breathing  workshop  
Lørdag  den  25.  feb.  11.00  -­  13.30
Styrk  kroppens  fysiske  og  mentale  tilstand  gennem  at  bruge  åndedrættet  korrekt. Dominique  sætter  fokus  på  åndedræt,  healing  og  velvære.  Teknikkerne  forebygger  også  ubalancer  i  kroppen,  som  fx  stress,  allergi,  astma.   Pris:  399.-­
 

Pranic  healing og private  sessions  
Lørdag  den  25.  feb.  kl.  14.00  – 17.00   Søndag  den  26.  feb.  kl.  10.00 –  18.00   Her  har  du  en  helt  unik  chance  for  at  blive  healet  af  mesteren  selv!  Kom  af  med  problemer  som  stress,   hovedpine,  spændinger,  højt  blodtryk  og  få  livsenergien  til  at  flyde  igen.   Pris:  30  min.  650,-­‐  /  55  minutter  1050,-­

Skodsborg Kurhotel og Spa
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg
Tlf.   45585800
www.skodsborg.dk

Jeg er selv en personlig ven og fan af Dominique metoder og kan varmt anbefale ham til både workshop & sessions – AMAZING!!!!

0 kommentarer

Kommentarer är stängda.