Sommerhud – nu skal der peeles…

Nu kommer solen og vintertræt hud med gråtoner lyser blegt i den skarpe sol. Det er nu det ser så grimt ud med dækkende foundation, tænkte jeg og besluttede mig for at teste en mild for peeling som kan fjerne al gammel vinter hud, på en naturlig og effektiv måde… Min hud er meget følsom og det bliver ikke bedre af at jeg hele tiden prøver nye ting ( tror jeg har Danmarks største produktskab) der stresser min hud.

Jeg tog hen til BIO peeling, hos SUND HUD.NU, ikke fancy, ikke dyrt, som sagt havde jeg ingen forventninger – er også begyndt at blive ret skeptisk til alle ”fantasiske” behandlinger …bla bla…

Med Bio peeling så peeles huden ved hjælp af en umærkbar elektrisk frekvens, som er risikofri, smertefri og uden bivirkninger. Den elektriske frekvens løsner forbindelserne mellem cellerne, således at de døde hudceller kan fjernes uden at beskadige huden. Huden fornyes og produktionen af collagen stimuleres.

Har I nogensinde prøvet de der fodcremer man påfør og efter et styk tid, så kan man bare nulre huden af… meget effektiv! Sådan blev min ansigts hud – havde ingen anelse af at jeg havde såååå mange døde hudceller – helt vildt – med tanke på hvor meget jeg scrubber og peeler min hud. Men nu føltes det som jeg skiftede hud ligesom en slange. Helt pludseligt føltes det som om huden åndede og den blev slet ikke rød som jeg frygtede.

Sådan ser jeg ud lige nu – uden sminke og efter to timer mountainbiking i solskin…Ehhh dejligt med ny sommerhud:-)

2 kommentarer

2 kommentarer till Sommerhud – nu skal der peeles…

  1. Hej ja va´kul, vart pluggar du det? maskinen är helt ny och de väntar på manualer från Frankrike. men den 1,2 juni hålls ett event med andra nya spännande maskiner här i GBG, är du interessread så skickar jag en inbjudan till skolan? min mail är [email protected]
    kram

  2. Therese skriver:

    Hej Linda!
    Skulle jag vilja veta lite mer om, pluggar till medicinsk hud och laserterapeut och utför en del peels med syra. Detta låter ju intressant.
    HOppas att allt är bra med dig. mvh Therese (gradin) Almer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.