Spabanken : ”Linda Myrberg har igen skabt en av Skandinaviens bästa spa ritualer”

Hvor bliver jeg bare glad når en kritisk og meget dygtig spa bloggere/journalist som Heidi Rovén anderkender ens job!

Spa Banken er supersite for dem der vil vide mere om gode spa, og nu har hun skrevet to fine indlæg om mit job med Skodsborg Spa Adventure en saunaritual jeg er rigtig stolt af, bl.a sort of coal behandlinger og mit saunachill koncept.

Her kan I læse den dejlige omtale og jeg håber på at I alle tager til Skodsborg for at oplevelse disse dejlige koncept.

IMG_2772

Lerbehandling i Spa Adventure

IMG_2589

 

 

 

 

 

 

 

http://www.spabanken.se/index.php?/archives/1121-Skodsborg-Kurhotel-Spa-daer-de-laeser-gaestens-tankar.html

http://www.spabanken.se/index.php?/archives/1122-Skodsborgs-Spa-Adventure.html

 

 

Skodsborg og Well-come spa er begge to nomineret til Danmarks bedste spa af Danish Beauty Awards – begge to har jeg været med til at udvikle, jeg bliver så stolt når ens arbejde faktisk fungerer og bliver anderkendt. Bliver spændende på tirsdag!

1 kommentar

1 kommentar till Spabanken : ”Linda Myrberg har igen skabt en av Skandinaviens bästa spa ritualer”

  1. Health supplement experts, software outsourcing India is a definite best decision.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida