Fitnessfestivalen, Guldhjärtat & Joe Labero

I helgen var det Fitnessfestivalen igen i Göteborg, för 10 gången och i år var det rekord i besökare och fullt på utställarfronten! Fortfarande övervägande muskelknuttar och proteinpulver hamstrare, men samtidigt gick de ut att de flyttar till Stockholm nästa år och fusionerar med Allt om Hälso mässan!

”Under tio år har Fitnessfestivalen vuxit till Norra Europas största träningsevent. Jag säger event och inte mässa. Dagens konsument vill inte bara se, känna och smaka och prova – utan även inspireras av Fitnessfestivalens många och spännande tävlingar med adrenalin, puls och nerv, berättar grundaren Ove Rytter.

– Fusionen med Allt För Hälsan är ett naturligt steg, då vi vill verka för att Aktiv Hälsa och traditionell Hälsa tar varandra i handen inför framtidens plattform. Vi blir nu den största träffpunkten för Hälsa och Träning i vår del av världen. Nu kan vi utrymmesmässigt, då Stockholmsmässan erbjuder hela 70 000 kvm, växa med nya, spännande inslag. Fitnessfestivalen var helt slutsåld 2014 avseende monterutrymme på Svenska Mässan i Göteborg. Vi hade över 200 utställare, många med väldigt stora montrar, och ett fantastiskt besöksrekord, så vi behöver mer utrymme.”

Kanon tycker jag  – eftersom mässan då kommer att likna den jag jobbade på i Oslo – Health & Beauty, Trening och Helse messen – det ligger i tiden att vidare utveckla konceptet till en helhets mässa!

wpid-2014-12-01_08.38.15.jpg

Provade Casall´s nya funktionella löpband – funkade bra även i högklackade guldskor 😉

Fick mig en flygtur på YOGOBE´s monter av Milla Floryd, yogi och acrobat, som både hade yogaklass och ”acroshow” på mässan.

wpid-2014-12-01_08.40.33.jpg

Guldhjärtsgalan med Joe Labero & Yogobe gänget!

På kvällen var det dags för Guldhjärtat – en gala där fitness eliten hedrades för sina bragder! Jag gick med kompisarna i Yogobe, som är ett underbart gäng! Mötte för första gången Veronica Jäderlund, yogabloggare på Hälsa och Fitness! Kolla in hennes blogg!

Bild; Veronica, Felicia, Peter, Camilla, Milla, Anna & Jag

wpid-2014-12-01_08.41.24.jpg

Peter Muntaneu ( Yogobe´s grundare) och jag var grymt impronerade över showen!!! Man fattade ingentng…vilket i-och-för sig är hele idéen..

wpid-img_20141201_082659.jpg

Tja… det är yogaposen ”fisken” i ny tappning? Ny acroform kanske? Chain Yoga?

I nästa inlägg får ni se hur PUREYOGA & YOGAYAMA workshoppen gick till…

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *