Trillar alltid dit igen..

Jag vet inte hur många gånger jag vart här, och sen slutat. Men jag tycker det är så kul att skriva, dela, tipsa och titta tillbaka på äldre inlägg. Så nu är jag här igen, på obestämd tid 🙂

Såg att det senaste inlägget kom från oktober 2012 och det har hänt endel sen dess. Vart börjar man?

Vi ska flytta! Fått en fin lägenhet närmare alla nära och kära så efter sommaren flyttar vi, jag har fått en tjänst inom mitt område och trivs så otroligt bra, jag har tappat balansen hos mig själv och känner mig då och då lite ofokuserad men känner att jag sakta men säkert går åt rätt håll igen..  Annars leker livet! Jag shoppar för mycket, jag äter för mycket och jag älskar livet lite för mycket. Precis som vanligt helt enkelt.. 🙂

puss.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *