Godmorgon.

Godmorgon! Idag är jag lite sen i starten men är ledig så antar att det är okej..  

Idag har jag tänkt att planera lite, finns nog ingen som är så beroende av papper och pennor som jag. Jag vill strukturera, planera, fundera, ändra och bara se saker som faller på plats. inland känns det som man har alldeles för mycket i huvudet och det är då lättare att få ner det på papper.  Vad ska jag då planera? Mitt liv. Finns alltid tusen saker att fundera över och det är mycket på gång nu framöver 🙂

Idag ska jag även byta en tröja på lindex, titta efter nått till midsommar, köpa färska snittblommor och bara ha det bra! Har fått lite dille på färska blommor så nu förtiden står det alltid en vas med blommor i tv-rummet.. Fick igenom det här hemma att vi ska ha det så och jag fick till svar att om det för mig glad så ska vi självklart ha färska blommor, det viktigaste är att jag är glad. Tänkte jag skulle berätta mer vad som gör mig glad ikväll, en häst? En ny garderob? Ja vem vet vad det kan leda till 😉 mitt egna i-landsproblem men idag ska det i alla fall köpas blommor.

Planerade att anlända till lindex vid öppning så får skynda på, blivit en sådan tidsoptimist och det är sådant jag verkligen är allergisk mot!!!

puss.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *