Ut i skogen eller ut på nätet?

Jag har njutit av påskdagarna och promenerat varje dag i skogarna.  Vad härligt det är, solen skiner, skogen doftar så gott när snön tinar upp. Man kan rensa hjärnan.

Minnena kommer fram hur jag lekte i skogen när vi var yngre. Det var pick nick med föräldrarna och fantasin flödade. Tänk om man skulle hitta en vikingaskatt som låg nergrävd någonstans runtomkring oss.

Idag så upplever inte ungdomen samma härliga känsla som vi med naturen och promenader i skogen.  Vi vuxna ger oss ut i skogen och de unga ger sig ut på nätet. Vad är bäst? Och vad ger mer avkoppling?

Jag bestämde mig att själv ställa om lite i mitt liv så att jag inte kommer ur balans.

Lika mycket som jag ger mig ut på nätet, ska jag ge mig ut på promenader i skogen.

Att surfa på nätet orsakar stress, det finns redan idag flera studier som påvisar detta.

Balans är viktigt, precis som med SkinPlan: Balansera din hud. Ta reda på hur din hud mår, få råd av våra hudexperter och kom tillbaka och testa din hud igen efter 3 veckor för att se att den är i balans. Då har du en perfekt hud!

Hellre ut i skogen än ut på nätet.

Hellre ut i skogen än ut på nätet.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida