Charlotte Perrelli på besök med sin syster Kina

Idag kom söta Charlotte med sin syster Kina på besök till SkinPlan institutet. Vi gjorde en hudanalys för att se tillståndet på hennes hud. Mycket bättre än första gången. Då Charlotte just nu väntar barn så har hennes hud förändrats något.  Så Charlotte fick lite tips på vilka produkter hon ska använda just nu. Hennes syster Kina fick också en hudanalys. Därefter valde jag ut de hudvårdsprodukter  hon behöver.

Båda åker nu till Florida så givetvis fick de med sig vår Sun Control som passar perfekt till deras hud. Dessutom har den en solsensor som kommer att visa hur stark solen är och visa hur länge de kan sola säkert.

Jag är riktigt stolt för min uppfinning, att erbjuda världens säkraste solskyddsprodukt.

_DSC8257

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida